Coördinatoren kerkdienst gezocht Coördinatoren kerkdienst gezocht
Nu we in coronatijd weer bij elkaar mogen komen, gelden andere regels voor onze kerkdiensten. Zo zal de koster u bij binnenkomst vragen of u geen verkoudheidsklachten of koorts heeft.

Eenmaal binnen wordt u door een coördinator naar uw plek gewezen, om te voorkomen dat mensen te veel door elkaar lopen. Na afloop van de dienst zorgt de coördinator om dezelfde reden dat we als kerkgangers de kerkzaal geordend verlaten. Zo kunnen we het best anderhalve meter afstand van elkaar houden en zorgen we dat we veilig en verantwoord bij elkaar kunnen komen.

Dat betekent dat er in elke kerkdienst, naast de kosters, minstens één coördinator moet zijn. De coördinator voert de regie als de kerkgangers de kerkzaal binnenkomen en later weer als iedereen vertrekt. De kerkenraad zoekt gemeenteleden die af en toe coördinator willen zijn. Mocht u daaraan willen meewerken, dan wordt u ingeroosterd en bent u eens in de zoveel tijd aan de beurt. Vooraf krijgt u een korte instructie.

Wilt u hieraan meedoen? Mailt u dan naar gebouwen@gorechtkerk.nl. We kunnen u dan van meer informatie voorzien en mogelijk inroosteren. Hartelijk dank!