Mooie opbrengst kerst- en oliebollenactie Mooie opbrengst kerst- en oliebollenactie
Mooie opbrengst kerst- en oliebollenactie
Eind 2020 organiseerden we activiteiten rond kerst en oud en nieuw. De resultaten waren goed, ondanks de coronabeperkingen.

Kerstactie
Bij de kerstactie op 19 december hebben we weer met bestellijsten gewerkt. De vele bestellingen overtroffen onze verwachtingen. De Werkgroep heeft, in samenwerking met Albert Voogd, weer zijn best gedaan om alle kransen en bloemstukken op tijd klaar te krijgen. Er is een behoorlijk aantal liters soep besteld en voor de bakartikelen en jam was ook veel belangstelling. Verder zijn er veel kerstkaarten verkocht, waren de engeltjes erg in trek en werden nog meer leuke kerstartikelen uitgezocht. Ook deze keer werden er veel houdbare producten ingebracht voor de Voedselbank. De netto opbrengst van deze actie, inclusief alle giften, is ruim € 1.300,-- geworden. Een mooi bedrag, ondanks alle beperkende maatregelen.

Oliebollenactie
In samenwerking met Haafs Bakkerij heeft de Werkgroep eind december ook weer een oliebollenactie georganiseerd. Er zijn veel oliebollen en appelflappen besteld. Ook deze actie hebben we weer met een mooi resultaat kunnen afsluiten. De netto opbrengst, inclusief alle giften, is ruim € 200,-- geworden.

We willen iedereen hartelijk bedanken die aan deze acties heeft meegewerkt.
 
terug