Veertigdagentijd, Stille Week, Pasen en verder Veertigdagentijd, Stille Week, Pasen en verder
Intussen is duidelijk dat ook de activiteiten in en rond de veertigdagentijd, de Stille Week, Palmpasen, Pasen en daarna niet op de normale manier doorgang kunnen vinden. Dat is nodig om verspreiding van het virus tegen te gaan, maar tegelijk is het ook verdrietig en zorgelijk. Toch is het hartverwarmend om te zien hoe actieve vrijwilligers uit de gemeente en de kerkenraad nu de koppen bij elkaar steken om te kijken hoe we de diensten en activiteiten van de komende tijd op andere, creatieve manieren kunnen vormgeven, zodat we toch met elkaar kerk en gemeente kunnen blijven, juist ook in deze tijd. Het is nog te vroeg om nu al te kunnen zeggen hoe dat alles gaat verlopen. We zijn daar hard mee aan de slag. We hopen u onder andere via deze website zo goed mogelijk op de hoogte te blijven houden. Houdt u de berichtgeving dus in de gaten en geef de actuele informatie door aan mensen van wie u weet dat ze geen internet hebben. We houden contact!