ds. Ybo Buurma ds. Ybo Buurma

Als een van de twee predikanten van de Gorechtkerk stel ik mij graag even aan u en jou voor. Sinds 2017 werk ik voor 50% in deze mooie kerkgemeenschap en woon en leef ik in Eelderwolde. Ik ben geboren in Winsum, heb gestudeerd aan de Rijksuniversiteit van Groningen, ben getrouwd en heb drie inmiddels volwassen kinderen.

Mijn predikantsleven ben ik in 1990 begonnen in de Hervormde gemeente Ten Boer, St. Annen en Woltersum. Daarna ben ik vanaf 2005 predikant geweest in de Hervormde Gemeente van Zuidhorn. De Gorechtkerk ervaar ik als een dynamische en betrokken kerkplek, waar ruimte is voor diversiteit in geloofsbeleving en waar mensen hartelijk naar elkaar omzien. Daaraan hoop ik ook een bijdrage te kunnen leveren. Wilt u eens met mij in gesprek komen? Neem dan gerust contact op.

Met hartelijke groet,

Ds. Ybo Buurma

Contact:
E-mail: ybuurma@gmail.com

Werkdagen: maandag/dinsdag/woensdagochtend
Secties: 1, 2, 3, 4, 5 en 11

In dringende gevallen bij afwezigheid eigen predikant:
Telefoon: 06-814 097 50
E-mail   : contact@gorechtkerk.nl

ds. Michiel Pronk ds. Michiel Pronk

Op 26 april ben ik als predikant aan jullie gemeente verbonden.
De afgelopen tien jaar heb ik gewerkt als predikant van de Protestantse Gemeente Leens – Mensingeweer. Ik heb daar een heel goede tijd gehad. Twee van onze drie kinderen zijn er ook geboren. Ik hoop dat ik een even goede tijd hier mag hebben. Dat hoop ik niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn gezin. Het is een hele overstap: school, sportclub, vrienden en vriendinnen worden achtergelaten en alles moet opnieuw opgebouwd worden. Dat is best spannend. Sommige dingen blijven wel gelijk: zo blijft mijn vrouw Rianne werken als predikant van de Protestantse Gemeente Ulrum – Niekerk – Vierhuizen.

Ik hoop u, wanneer dat weer kan, te ontmoeten.

Hartelijke groet,

Ds. Michiel Pronk