Kinderdienst Palmpasen Kinderdienst Palmpasen
Kinderen welkom in de kerk bij Palmpasendienst

Aanstaande zondag (28 maart) zijn de kinderen van de basisscholen uitgenodigd om naar de kinderdienst in de Gorechtkerk te komen. Deze duurt van 10.00 – 10.45 uur.

De volwassen gemeenteleden kunnen de dienst via kerkomroep volgen.

Een aantal kinderen heeft zelf iets voorbereid. Daarnaast gaan we tijdens de dienst spelletjes doen, het belooft dus leuk te worden! Aan het eind versieren de kinderen hun palmpaasstok voor een optocht door de kerk richting hun ouders, die buiten de kinderen weer ophalen.
Kinderen kunnen zich opgeven via kindernevendienst@gorechtkerk.nl. Het liefst voor donderdag 25 maart.
Kom jij ook? Het wordt vast heel gezellig met elkaar!

Klik > hier < voor de liturgie.

Tijdens de dienst spelen wij een Palmpasenbingo. Wij vinden het leuk als je ook meespeelt. Als je de bingokaart uitprint en ervoor zorgt dat je een pen bij de hand hebt, kunt je zo meedoen. Klik > hier < voor de bingokaart.