Werkgroep Goede Doelen Werkgroep Goede Doelen

De Werkgroep Goededoelen Haren bestaat uit leden Helping Hands Haren, een of meer vertegenwoordigers van de Diaconale Raad en een aantal enthousiaste vrijwilligers.
Deze werkgroep organiseert allerlei activiteiten. Het doel van de Werkgroep is meerdere acties per seizoen te voeren waarvan de netto opbrengsten ten goede komen aan onze naaste, zowel dichtbij als veraf.

In het seizoen 2019-2020 zijn de netto opbrengsten van alle activiteiten voor:

  • Het realiseren van een Beleeftuin bij het Woonzorgcentrum de Zonnehof in Haren
  • Stichting Eboo, opvang van en onderwijs voor kinderen in Nairobi

Werkgroep Goededoelen Haren, bestaande uit Helping Hands Haren, Diaconale Raad Haren en enkele enthousiaste vrijwilligers.

Meer informatie: www.wgd-haren.nl
Contact           : info@wgd-haren.nl

 
Kerstactie 19 december 2020 Kerstactie 19 december 2020
Met Kerst staat er weer een actie in de planning. Meer informatie hier over volgt nog.
 
Opbrengst Oogstactie Opbrengst Oogstactie
Dit jaar hebben we voor het eerst met bestellijsten gewerkt. Het was voor de Werkgroep erg spannend of er veel reacties op zouden komen. Gelukkig overtrof het onze verwachtingen. Er is veel besteld, zie de foto’s.

De Werkgroep heeft, in samenwerking met Albert Voogd, flink moeten werken om alles klaar te krijgen, maar het is allemaal gelukt. Ook het bezorgen van de bestellingen verliep prima. Verder werden er veel houdbare producten ingebracht voor de Voedselbank.

De netto opbrengst van deze actie, inclusief alle giften, is ruim € 900,- geworden.
Wat een mooi bedrag en een opsteker, ondanks alle beperkende maatregelen rond corona. We willen iedereen hartelijk bedanken die aan deze actie heeft meegewerkt.