Werkgroep Goede Doelen Werkgroep Goede Doelen

De Werkgroep Goededoelen Haren bestaat uit leden Helping Hands Haren, een of meer vertegenwoordigers van de Diaconale Raad en een aantal enthousiaste vrijwilligers.
Deze werkgroep organiseert allerlei activiteiten. Het doel van de Werkgroep is meerdere acties per seizoen te voeren waarvan de netto opbrengsten ten goede komen aan onze naaste, zowel dichtbij als veraf.

In het seizoen 2019-2020 zijn de netto opbrengsten van alle activiteiten voor:

• Het realiseren van een Beleeftuin bij het Woonzorgcentrum de Zonnehof in Haren
  • Stichting Eboo, opvang van en onderwijs voor kinderen in Nairobi

Werkgroep Goededoelen Haren, bestaande uit Helping Hands Haren, Diaconale Raad Haren en enkele enthousiaste vrijwilligers.

Meer informatie: www.wgd-haren.nl
Contact           :

Terugblik boeken- en vlooienmarkt Terugblik boeken- en vlooienmarkt
Mooie opbrengst boeken- en vlooienmarkt
Op zaterdag 7 maart 2020 werd in het Gorechthuis weer de boeken- en vlooienmarkt gehouden.
Op vrijdagmiddag konden we de zaal al inrichten met boeken, tweedehands artikelen, brocante en leuke cadeauartikelen. En op zaterdag kwam er nog heerlijke mosterd- en champignonsoep bij, vers gebakken cake en boterkoek, home-made jam en lekkere paaseitjes.
Het was een mooie dag en er kwamen regelmatig mensen even binnenlopen om te kijken en iets kopen. Het was een zeer geslaagde dag en er is veel verkocht.
De verkoop van de boeken- en vlooienmarkt heeft een bedrag van € 765,- opgebracht. Een mooie opbrengst. We zijn hier erg blij mee.
Iedereen hartelijk dank voor het weer beschikbaar stellen van boeken en artikelen voor deze markt, het kopen van boeken en andere artikelen en een bedankje aan alle vrijwillige medewerkers.

Acties voor 2020 Acties voor 2020

27 april 2020, Oranjeconcert Koningsdag Vervalt
Vanwege het Coronavirus heeft de Oranjevereniging Haren aangegeven dat de festiviteiten op Koningsdag geen doorgang kunnen vinden. Hiermee vervalt helaas ook het Oranjeconcert.

9 mei 2020, Verkoop bloemen Vervalt
Vanwege het Coronavirus kan de geplande bloemenmarkt geen doorgang vinden.

6 juni 2020, Boekenmarkt
Plaats: rond de Gorechtkerk, Kerkstraat 14, Haren