Oppasdienst vanaf 5 juli Oppasdienst vanaf 5 juli
Ook de allerkleinsten zijn welkom in de Gorechtkerk. Voor hen is er de oppasdienst in Jeugdgebouw ‘t Schip. Jonge gezinnen met kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen hiervan gebruik maken.

Voorafgaand aan de kerkdienst kunnen ouders hun kinderen naar de oppasdienst brengen via de buitengang van ‘t Schip, waarna zij zelf de kerkdienst kunnen bijwonen. Vanwege de coronamaatregelen is het op dit moment helaas niet mogelijk om de kinderen voor het einde van de dienst weer op te halen. U kunt uw kinderen nu na afloop van de dienst ophalen via de buitengang van ’t Schip.

Tijdens elke zondagse ochtenddienst zijn er in 't Schip minimaal twee mensen van de oppasdienst aanwezig om er met uw jonge kinderen een gezellige ochtend van te maken!

Contact: oppasdienst@gorechtkerk.nl

Kindernevendienst Kindernevendienst
Tijdens de zomerdiensten, van zondag 5 juli tot en met zondag 9 augustus, is er kindernevendienst als de kerkdienst in de Gorechtkerk om 9.30 uur is (5 juli, 19 juli, 2 augustus). Op de overige zondagen (12 juli, 26 juli, 9 augustus) is er kindernevendienst in de dienst om 9.30 uur in de Dorpskerk.

De kinderen maken het begin van de kerkdienst mee en vertrekken vervolgens naar hun eigen ruimte met het licht.

Vlak voor het einde van de kerkdienst komen zij samen met de leiding weer terug.

We willen de kinderen tijdens de kindernevendienst een geborgen en veilige plaats bieden, waar we hen op basis van Bijbelse verhalen op een betekenisvolle manier zelf laten en leren nadenken over het Christelijk geloof. We willen de kinderen de waarde van geloof, hoop en liefde doorgeven.

Contact: kindernevendienst@aanboordjeugdwerk.nl

Excursie Kindernevendienst Excursie Kindernevendienst