World Servants Haren World Servants Haren
World Servants Haren bouwt ook dit jaar aan verandering!

Ieder jaar trekken honderden jongeren uit heel Nederland de werkhandschoenen aan om mee te helpen aan de bouw van klinieken, scholen en sanitaire voorzieningen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. De projecten worden onder het motto ‘bouwen aan verandering’ georganiseerd door de christelijke organisatie World Servants.

Ook dit jaar gaat er vanuit Haren en omgeving weer een groep mee met World Servants. De volgende acht jongeren gaan dit keer de uitdaging aan:

• Romy Huurman, Rianne Kasper, Suzan Kasper en
   Francien Vonck
 gaan in Zambia klaslokalen bouwen.
• Ellemijn Oosterhuis gaat ook naar Zambia, maar zij
   gaat daar een kliniek bouwen.
• Sander Kooi gaat naar Oeganda om een kleuterschool
   te bouwen.
• Stijn Bor gaat in Ecuador een
   cacaoverwerkingscentrum bouwen. 
• Jacob Boonstra gaat naar Malawi voor een
   voorbereidingsreis voor de komende projecten, en zal
   ook het project van afgelopen jaar bezoeken.

Niet alleen daar doen we hard ons best, maar ook hier in Nederland zetten we de schouders eronder om deze projecten te kunnen financieren. Het hele jaar zijn wij bezig om daar geld voor op te halen.
Houd onze sociale media en onze website in de gaten voor updates, acties en leuke evenementen!

Website: www.wsharen.nl
Instagram/Facebook: WorldServantsHaren

 
Uitstel reis leidt tot extra kosten Uitstel reis leidt tot extra kosten
Normaal gesproken zou dit het moment zijn dat we kunnen vertellen dat we deze zomer daadwerkelijk kunnen gaan bouwen aan verandering. Maar in verband met de coronacrisis zullen onze projecten niet in 2020, maar in 2021 gaan plaatsvinden.
 
lees meer »
 
Wij lappen uw ramen! Wij lappen uw ramen!

U zit nu veel meer binnen dan normaal en kijkt vast ook wat vaker door uw ramen. Valt u dan ook op dat die misschien al jaren niet goed schoongemaakt zijn? Geen probleem, World Servants Haren lossen dat voor u op.

Wij zijn druk bezig met organiseren van nieuwe acties die we in deze tijd kunnen uitvoeren. Ramen lappen hoort daarbij. Wij komen graag uw ramen wassen, zodat u weer fris naar buiten kijkt, kunt zwaaien naar de postbode en de vogeltjes goed ziet vliegen.

Wij vragen € 3,- voor de voorrijkosten en per raam komt daar € 2,- bovenop. Wij zullen zelf alle schoonmaakspullen meenemen, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Zo houden we ons ook aan de RIVM-maatregelen. Doordat wij geen hoogwerker hebben, wassen wij alleen de ramen op de begane grond.

Om een afspraak te maken gaat u naar geef.ws/ramen. Hier vindt u ook meer informatie over de actie. Wij komen ramen wassen in Haren, Glimmen, Groningen, Sauwerd en in het weekend in Hoogezand.

Hopelijk zien we u snel!

World Servants Haren