World Servants Haren World Servants HarenWorld Servants Haren bouwt ook dit jaar aan verandering!

Ieder jaar trekken honderden jongeren uit heel Nederland de werkhandschoenen aan om mee te helpen aan de bouw van klinieken, scholen en sanitaire voorzieningen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. De projecten worden onder het motto ‘bouwen aan verandering’ georganiseerd door de christelijke organisatie World Servants.

Ook dit jaar gaat er vanuit Haren en omgeving weer een groep mee met World Servants. De volgende acht jongeren gaan dit keer de uitdaging aan:

• Romy Huurman, Rianne Kasper, Suzan Kasper en
   Francien Vonck
 gaan in Zambia klaslokalen bouwen.
• Ellemijn Oosterhuis gaat ook naar Zambia, maar zij
   gaat daar een kliniek bouwen.
• Sander Kooi gaat naar Oeganda om een kleuterschool
   te bouwen.
• Stijn Bor gaat in Ecuador een
   cacaoverwerkingscentrum bouwen. 
• Jacob Boonstra gaat naar Malawi voor een
   voorbereidingsreis voor de komende projecten, en zal
   ook het project van afgelopen jaar bezoeken.

Niet alleen daar doen we hard ons best, maar ook hier in Nederland zetten we de schouders eronder om deze projecten te kunnen financieren. Het hele jaar zijn wij bezig om daar geld voor op te halen.
Houd onze sociale media en onze website in de gaten voor updates, acties en leuke evenementen!

Website: www.wsharen.nl
Instagram/Facebook: WorldServantsHaren

 
Ontbijt op bed (deurmat) Ontbijt op bed (deurmat)
World Servants brengt u ontbijt op bed (deurmat)

Nu iedereen thuis zit is er extra behoefte aan een vrolijk Pasen. Even wat leuks en bemoedigends in deze moeilijke tijden. Daarom gaat World Servants Haren op zaterdag 11 april paasontbijtjes bezorgen. Heerlijk verzorgde ontbijtjes voor één, twee of meer personen! De kosten zijn € 7,50 voor één persoon. Bij meer dan twee personen zijn ze € 6,- per persoon. Bij het ontbijtje zitten verschillende lekkere dingen om heerlijk van te kunnen genieten!

Nu is het heel leuk en lekker om dit ontbijtje voor u zelf te reserveren. Maar het is ook een mooie gelegenheid om het aan iemand cadeau te doen. Aan iemand die misschien niet meer zo vaak de deur uit kan. Aan iemand die een ‘vitaal beroep’ heeft, of misschien wel aan een ouder iemand die nu de familie niet meer ziet.

Wij zullen bij de bezorging om alle maatregelen denken. Daarom zullen we uw ontbijtje voor de deur zetten, aanbellen en afstand nemen. Ook tijdens de voorbereidingen treffen we de benodigde voorzorgsmaatregelen.

We zien uw bestelling graag zo spoedig mogelijk tegemoet, maar in ieder geval het liefst uiterlijk 9 april. U kunt een ontbijtje bestellen via http://geef.ws/ontbijt. Of bel naar 06-40604100.

World Servants Haren hoopt ook in deze tijd iets voor u te kunnen betekenen.
Blijf vooral onze site (www.wsharen.nl) in de gaten houden. Ook wij proberen creatief te zijn in deze tijd met het bedenken van acties!
 
 
Dienstenveiling Dienstenveiling
Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kan de dienstenveiling niet doorgaan.
We zoeken naar een andere vorm op een ander moment. We houden u via de site op de hoogte.