Grootste opbrengst ooit voor de Voedselbank Grootste opbrengst ooit voor de Voedselbank
Vrijdagmiddag 30 oktober was de jaarlijkse inzameling voor de Voedselbank. Tussen 16.00 en 17.30
was er zowel bij de Gorechtkerk als de Dorpskerk gelegenheid om levensmiddelen te brengen.
Wij waren er als diakenen een beetje stil van…. Er is nog nooit zoveel gebracht als dit jaar!
Potten met groenten, kratten appels, luiers, wasmiddel, shampoo, tandenborstels, tandpasta, koffie, hagelslag, jam, kindercadeautjes, knuffels, echt teveel om op te noemen.
Zondag stond een gedeelte van de opbrengst voor in de kerk. Maar het overgrote deel stond in het halletje bij de zijingang. Na de dienst brachten de mensen van de Hervormde Gemeente al hun ingezamelde levensmiddelen naar de Gorechtkerk. En maandagochtend hebben de chauffeurs van de Voedselbank alles opgehaald, 35 volle kratten en daarnaast nog tientallen dozen en tassen.
We kijken terug op een zeer geslaagde inzameling. Namens de mensen van de Voedselbank, heel hartelijk dank!

Loes van der Woude en Karin Noordveld, binnenlands diaconaat