Bouwen aan verandering dichtbij Bouwen aan verandering dichtbij
Jammer genoeg kunnen wij als World Servants komende zomer niet naar onze projectlanden. We hadden het natuurlijk al een beetje zien aankomen, maar toch zuur dat het nu definitief is. Het is de veiligste keuze voor ons, maar ook voor de projectlanden.

Wij zullen zelf dus helaas niet gaan bouwen aan de gebouwen waar we ons twee jaar geleden voor hebben ingeschreven. Gelukkig gaan de projecten wel door: de bevolking daar gaat de handen uit de mouwen steken om de gebouwen toch zelf van de grond te krijgen. Helaas moeten ze het doen zonder ons hulp, maar fijn dat de gebouwen er alsnog komen.

Toch mogen ook wij komende zomer bouwen aan verandering, maar dan dichtbij: in Nederland. In verschillende steden in Nederland zullen leden van onze groep gaan klussen, samen met mensen in de buurt rond een daklozenopvang, een dagbestedingslocatie, een buurthuis of een voedselbank. Zo leren we hun leefwereld beter kennen. Dit jaar niet ver weg bouwen aan verandering, maar dichtbij!

Op de officiële website van World Servants vindt u meer informatie over waarom de projecten niet meer doorgaan, wat het alternatief nu is en welke projecten wij gaan doen. Op onze sociale media zullen we onze projecten voor komende zomer ook nog toelichten!
 
terug