World Servants Haren World Servants Haren
Jammer genoeg kunnen wij als World Servants komende zomer niet naar onze projectlanden. We hadden het natuurlijk al een beetje zien aankomen, maar toch zuur dat het nu definitief is. Het is de veiligste keuze voor ons, maar ook voor de projectlanden.

Wij zullen zelf dus helaas niet gaan bouwen aan de gebouwen waar we ons twee jaar geleden voor hebben ingeschreven. Gelukkig gaan de projecten wel door: de bevolking daar gaat de handen uit de mouwen steken om de gebouwen toch zelf van de grond te krijgen. Helaas moeten ze het doen zonder ons hulp, maar fijn dat de gebouwen er alsnog komen.

Toch mogen ook wij komende zomer bouwen aan verandering, maar dan dichtbij: in Nederland. In verschillende steden in Nederland zullen leden van onze groep gaan klussen, samen met mensen in de buurt rond een daklozenopvang, een dagbestedingslocatie, een buurthuis of een voedselbank. Zo leren we hun leefwereld beter kennen. Dit jaar niet ver weg bouwen aan verandering, maar dichtbij!

Op de officiële website van World Servants vindt u meer informatie over waarom de projecten niet meer doorgaan, wat het alternatief nu is en welke projecten wij gaan doen. Op onze sociale media zullen we onze projecten voor komende zomer ook nog toelichten!

Website: www.wsharen.nl
Instagram/Facebook: WorldServantsHaren

 
World Servants Haren: Koud maar voldaan het water uit! World Servants Haren: Koud maar voldaan het water uit!
Zaterdag 17 maart sprongen wij als World Servants Haren het koude water in om geld op te halen voor onze projecten voor komende zomer. We konden een mooi bedrag van ruim 420 euro in ontvangst nemen dankzij de vele sponsoringen. We willen iedereen die heeft bijgedragen daar hartelijk voor bedanken. En we zijn zelf na afloop snel onder de warme douche gesprongen!

Via geef.ws/haren kunt u World Servants Haren ook steunen!Klik > hier < voor het filmpje van de duik.