Werkgroep Goede Doelen Werkgroep Goede Doelen

De Werkgroep Goededoelen Haren bestaat uit leden Helping Hands Haren, een of meer vertegenwoordigers van de Diaconale Raad en een aantal enthousiaste vrijwilligers.
Deze werkgroep organiseert allerlei activiteiten. Het doel van de Werkgroep is meerdere acties per seizoen te voeren waarvan de netto opbrengsten ten goede komen aan onze naaste, zowel dichtbij als veraf.
Dit seizoen zijn de netto opbrengsten van alle activiteiten voor:

• Het realiseren van een Beleeftuin bij Woonzorgcentrum
  de Zonnehof in Haren
• Onderwijs voor kinderen in Kibera, Nairobi

Meer informatie: www.wgd-haren.nl
Contact: info@wgd-haren.nl

Oogstmarkt 9 oktober 2021 Oogstmarkt 9 oktober 2021
De Werkgroep Goededoelen Haren organiseert een Oogstmarkt op 9 oktober 2021 van 10.00 tot 17.00 uur, rond de Gorechtkerk, Kerkstraat 14, Haren!
We hebben weer  prachtige hortensiakransen in de aanbieding, mooie herfststukken in diverse prijsklassen, bakproducten, (kerst)kaarten, gastendoekjes, babymutsjes en verder nog diverse leuke cadeau-artikelen.
U kunt nu alvast via onze bestellijst een hortensiakrans of bakproducten bestellen, zodat u zeker weet dat er iets voor u klaar staat.
Alle andere artikelen kunnen tijdens de Oogstmarkt worden uitgezocht.

De bestellijst kan worden ingevuld via onderstaande link:
Bestellijst hortensiakrans en bakartikelen

Telefonisch bestellen kan ook, bel dan 050-5342042.

Graag de bestelling doorgeven voor 7 oktober 2021.

De bestellingen kunnen worden opgehaald op 9 oktober 2021 bij de Gorechtkerk van 10.00 - 17.00 uur.
Ook het bezorgen van de bestellingen is weer mogelijk.

Cheque voor De Zonnehof Cheque voor De Zonnehof
Op maandag 28 juni heeft de Werkgroep Goededoelen een cheque overhandigd aan drie afgevaardigden van Woonzorgcentrum De Zonnehof in Haren. De Werkgroep had hiervoor Alida van de Riet en Erna van der Molen uitgenodigd namens de leiding van de Zonnehof, en Gerrit Hartman namens de Stichting Vrienden van de Zonnehof. Zij werden om 13.30 uur verwacht in het Gorechthuis.