Werkgroep Goede Doelen Werkgroep Goede Doelen

De Werkgroep Goededoelen Haren bestaat uit leden Helping Hands Haren, een of meer vertegenwoordigers van de Diaconale Raad en een aantal enthousiaste vrijwilligers.
Deze werkgroep organiseert allerlei activiteiten. Het doel van de Werkgroep is meerdere acties per seizoen te voeren waarvan de netto opbrengsten ten goede komen aan onze naaste, zowel dichtbij als veraf.
Dit seizoen zijn de netto opbrengsten van alle activiteiten voor:

• Het realiseren van een Beleeftuin bij Woonzorgcentrum
  de Zonnehof in Haren
• Onderwijs voor kinderen in Kibera, Nairobi


Meer informatie: www.wgd-haren.nl
Contact: info@wgd-haren.nl

 
Veel belangstelling voor de vakantieboekentas Veel belangstelling voor de vakantieboekentas


Ook deze inmiddels afgeronde actie heeft weer diverse bestellingen opgeleverd. Er was veel belangstelling voor romans, thrillers en jeugdboeken. We hebben de bestelde boeken met zorg uitgezocht en wensen allen veel leesplezier toe voor de zomertijd. Onze hartelijke dank aan iedereen die het mogelijk heeft gemaakt dat ook deze actie, ondanks alle coronamaatregelen, goed is verlopen.

Binnenkort ronden we het seizoen september 2020 tot en met juni 2021 af, en dan maken we het totaalbedrag bekend dat de acties van de Werkgroep Goededoelen dit jaar hebben opgebracht.
 
 
Bloemenactie: fleurig en positief Bloemenactie: fleurig en positiefMaar liefst ruim 60 hanging baskets en meer dan 500 geraniums zijn er besteld tijdens onze bloemenactie.

Wat een fleurig gezicht was dat toen alle bestellingen op een rij stonden in het Gorechthuis! 


Op zaterdag 8 mei zijn de bestellingen opgehaald of bezorgd. 

Onze hartelijke dank aan iedereen die het mogelijk heeft gemaakt dat ook deze actie, ondanks de coronamaatregelen, weer heel goed verlopen is. Een positieve opsteker!