Werkgroep Goede Doelen Werkgroep Goede Doelen

De Werkgroep Goededoelen Haren bestaat uit leden Helping Hands Haren, een of meer vertegenwoordigers van de Diaconale Raad en een aantal enthousiaste vrijwilligers.
Deze werkgroep organiseert allerlei activiteiten. Het doel van de Werkgroep is meerdere acties per seizoen te voeren waarvan de netto opbrengsten ten goede komen aan onze naaste, zowel dichtbij als veraf.
Dit seizoen zijn de netto opbrengsten van alle activiteiten voor:

• Het realiseren van een Beleeftuin bij Woonzorgcentrum
  de Zonnehof in Haren
• Onderwijs voor kinderen in Kibera, Nairobi

Meer informatie: www.wgd-haren.nl
Contact: info@wgd-haren.nl

Opbrengst Oogstmarkt Opbrengst Oogstmarkt
Het was een mooie dag voor onze Oogstmarkt met een heerlijk zonnetje en weinig wind. Voor de Gorechtkerk stonden kramen met prachtige herfststukken, hortensiakransen, stoofperen, goudrenetten, home made jam en cake. Al deze producten vielen goed in de smaak. Er was ruime belangstelling voor de handgemaakte cadeau artikelen, o.a. geborduurde handdoekjes, slabbetjes en geborduurde kerstkaarten. Verder werd de boekenmarkt, die in de kerkzaal werd gehouden, goed bezocht. Het was een goede en gezellige dag.

Zo als het nu lijkt is de opbrengst ruim € 1.600,-- geworden.

Een heel goed begin van het nieuwe seizoen.
Iedereen die heeft meegewerkt aan deze actie onze hartelijke dank.