Een Paaskaars voor thuis Een Paaskaars voor thuis

Hoe mooi zou het zijn om tijdens de online-kerkdiensten uw eigen paaskaars thuis te kunnen branden?
Via de Gorechtkerk kunt u uw huispaaskaars centraal bestellen, zo bespaart u verwerkings- en verzendkosten, die normaal gezien € 10,54 per bestelling bedragen.
Voor de kerkzaal hebben we gekozen voor een paaskaars met groen CHI-RHO kruis.

Hoe werkt het?
  • Wij bestellen de kaarsen bij de firma Boca. Via deze link kunt u een keuze maken uit de collectie huispaaskaarsen 2022.
  • Geef uw keuze vóór 1 maart a.s. via onderstaand emailadres aan mij door. Vermeld daarbij het bestelnummer, de afmetingen en het motief van de kaars, uw naam, adres en telefoonnummer.
  •  Ik bestel de kaarsen en zodra de kaars is aangekomen, spreek ik met u een afhaalmoment af.
  • U betaalt bij ontvangst.

Heeft u nog vragen? Voor verdere informatie ben ik te bereiken op onderstaand telefoonnummer.

Els Wijnmaalen
Taakgroep Erediensten