Uitstel reis leidt tot extra kosten Uitstel reis leidt tot extra kosten

Normaal gesproken zou dit het moment zijn dat we kunnen vertellen dat we deze zomer daadwerkelijk kunnen gaan bouwen aan verandering. Maar in verband met de coronacrisis zullen onze projecten niet in 2020, maar in 2021 gaan plaatsvinden.

World Servants is erin geslaagd om met de luchtvaartmaatschappij die ons gaat vervoeren, te regelen dat we de reis kunnen verplaatsen naar volgend jaar. Dat betekent dus dat we alsnog dienstbaar kunnen zijn op de plek waar we dat hadden gepland, alleen een jaar later. Natuurlijk zagen we er ontzettend naar uit om op reis te gaan, maar gezien de situatie is dat nu niet verantwoord.


De bouwprojecten waar we aan zullen meewerken, gaan alsnog door. World Servants heeft de bijdrage daarvoor al aan de lokale organisaties gegarandeerd. De funderingen zijn alvast gelegd. Volgend jaar steken we samen met de gemeenschap de handen uit de mouwen om het gebouw neer te zetten. De gemeenschappen zien er erg naar uit om dat met ons samen te doen, net zoals wij ook uitzien naar de samenwerking met hen. We verwachten dat we veel van elkaar gaan leren, wat naast de bouw een belangrijk doel van deze reis is.

Het uitstellen van de projecten brengt extra kosten met zich mee, kosten die World Servants zowel in 2020 als in 2021 voor onze reis moet uitgeven. Samen met World Servants gaan we de challenge aan om ook die kosten binnen te halen. Zodat wij, en hopelijk later nog veel meer jongeren, kunnen blijven bouwen aan verandering. Als u meer wilt weten over die challenge, dan kunt u dat lezen op www.worldservants.nl/challenge2021.

De komende tijd kunt u nog steeds de ramen door ons laten wassen en oud ijzer laten ophalen. Losse giften blijven natuurlijk ook van harte welkom. Meer informatie vindt u op www.wsharen.nl. Volgend seizoen zullen wij weer met leuke en gezellige acties komen, zoals u van ons gewend bent. Samen met u en jullie gaat het lukken om de challenge te halen!

Groetjes van World Servants Haren
 
terug