World Servants Haren World Servants HarenDit jaar gaat er vanuit Haren weer een enthousiaste groep jongeren bouwen aan verandering met World Servants. De groep bestaat uit drie enthousiaste deelnemers: Suzan Kasper, Rianne Kasper en Ellemijn Oosterhuis!

Na een zomer met Nederland-projecten, hopen de drie dit jaar toch weer naar het buitenland te kunnen. In Nepal gaan de drie samen met de bevolking bouwen aan verandering.

Er zijn weinig scholen in Nepal die focussen op kwaliteit en de meeste overheidsscholen zijn niet in het bezit van goede gebouwen. In Kathmandu worden twee klaslokalen gebouwd, die onderdeel zijn van een ontwikkelingsplan van een grote school.

Ellemijn: 'Ik kijk er ontzettend naar uit om nieuwe culturen te leren kennen en de bevolking te mogen helpen! Erg dankbaar dat ik dit mooie werk weer mag doen!'

Via www.wsharen.nl kunt u de groep volgen en hun acties in de gaten houden! Ook is World Servants Haren actief op social media. Via @worldservantsharen bent u als eerste up-to-date met nieuwe acties en mededelingen!

Hopelijk zien we u snel bij een van onze acties!
Suzan, Rianne en Ellemijn
 

terug