Zondag 7 Juli staat in het teken van HarenSamen! Zondag 7 Juli staat in het teken van HarenSamen!
HarenSamen is een samenwerkingsverband tussen de Gorechtkerk, Dorpskerk, Ontmoetingskerk en de Hoeksteen, dat samen het jeugdwerk wil vormgeven en een beweging in gang wil zetten, kerken onderling wil verbinden, maar ook aandacht wil hebben voor inwoners uit Haren. HarenSamen heeft het verlangen om mensen naar Jezus te leiden en richt zich primair op jongeren. Deze zondag wil HarenSamen echter generaties verbinden met elkaar en verbinding zoeken met inwoners uit Haren om vervolgens vol verlangen en gezegend de zomer in te gaan! Namens de Gorechtkerk, Dorpskerk, Ontmoetingskerk en De Hoeksteen zal er op deze zondag een gezamenlijke invulling aan de zondag worden gegeven.

PROGRAMMA
10:00 – 11:30 uur             Openluchtsamenkomst (met Rik Bikker, oppas en apart kinderprogramma)
12:00 – 13:00 uur             Lunch
13:00 – 15:30 uur             Diverse activiteiten voor verschillende leeftijden
                                         (bijvoorbeeld: spellen, basketbaltoernooi, stormbaan, vossenjacht, bezinningswandeling,
                                          gebedsmarathon, seminars/workshops, etc.)

15:30 – 16:00 uur             Kidspraise
16:00 uur                          Afsluiting

LOCATIE
Grasveld voor de zorgboerderij in Haren (tussen de skatebaan, Klaverlaan en Borgsingel).

In de Gorechtkerk, de Ontmoetingskerk en De Hoeksteen zal om 10:00 uur geen kerkdienst plaatsvinden zodat een ieder welkom is tijdens de openluchtdienst. Wel zal er om 10:00 uur in de Dorpskerk een kerkdienst plaatsvinden. In de Ontmoetingskerk zal tevens om 16:00 uur een kerkdienst plaatsvinden.

HELP MEE!
Wil jij mee helpen met de voorbereidingen voor of tijdens deze dag? HarenSamen heeft veel gebed, financiën en vrijwilligers nodig voor de organisatie, communicatie (ook in de wijk), opbouw en afbraak van het terrein, invulling en begeleiding van de openluchtsamenkomst, catering, kinderwerk, jongerenwerk, parkeerwachters etc. Je kunt je nu alvast aanmelden als vrijwilliger door een mailtje te sturen naar 7juli@harensamen.nl of bij Monique van der Molen jeugdouderling@gorechtkerk.nl (GK/DK), Renate van Loenen (OK) of Vera Klamer (HS).