donderdag 7 april 2022

Ouderenkring

Datum: 
 donderdag 7 april 2022
Tijdstip: 
 14.00 uur  - 15.30 uur
Locatie: 
 Ons Centrum

Deze kring is inmiddels een begrip binnen onze beide Gemeentes. Een (groeiende) groep mensen op leeftijd die eenmaal per maand elkaar in een ontspannen sfeer ontmoeten rond geloofs- en levensvragen.

De laatste keer dat we bijeenkwamen (eerverleden jaar…) bleek dat het thema (Psalmen) toen zo was aangeslagen dat het een voortzetting op prijs werd gesteld. Dat doen we daarom dit seizoen. De data staan hieronder vermeld in chronologische volgorde, en de inleiders staan vermeld in alfabetische volgorde. Aan de orde komen de psalmen 8, 16, 22, 25, 42/43 en 137. Wie wat wanneer aan de orde stelt is dus een beetje een verrassing.
We hopen u te mogen verwelkomen. De thee en koffie (en wat lekkers erbij) staan voor u klaar. De dames An Miedema, Coby Roelink en Anneke Wolthuis zijn de gastvrouwen op deze middagen.

Begeleiding:  Prof. Luco van den Brom, ds. Ybo Buurma, ds. Reinier Kleijer, ds. Harm Jan Meijer, ds. Michiel Pronk en ds. Arlette Toornstra
Informatie:     Ds. Michiel Pronk (050–7852729)
Data:               Donderdag 14 oktober en 11 november
                       Dinsdag 7 december
                       Donderdag 3 februari, 3 maart en 7 april

Over datum van de lunch (waarmee traditiegetrouw de reeks bijeenkomsten wordt afgesloten) wordt op een later moment mededeling gedaan.

Tijd:                14.00 – 15.30 uur
Plaats:            Ons Centrum

terug