Zomerdiensten Zomerdiensten
Vanaf zondag 17 juli t/m zondag 21 augustus vieren we de gezamenlijke zomerdiensten met de Hervormde Gemeente.
Op de zondagen 17 juli, 31 juli en 14 augustus is de dienst in de Gorechtkerk.
Op de zondagen 24 juli, 7 augustus en 21 augustus is de dienst in de Dorpskerk. In de dienst van zondag 21 augustus zal het Heilig Avondmaal gevierd worden.
Er is iedere week kindernevendienst. Tijdens de diensten in de Gorechtkerk is er tevens kinderoppas.
De liturgie van de diensten verschijnt een aantal dagen hieraan voorafgaand op de websites van de kerken.
De diensten in de Gorechtkerk zijn ook te volgen via www.gorechtkerk.tv.
De diensten in de Dorpskerk zijn ook te volgen via kerkradio (www.kerkomroep.nl/#/kerken/21936).

Na afloop van de zomerdiensten in de Gorechtkerk bent u van harte welkom voor koffie, thee of limonade in het Gorechthuis.  Na de diensten in de Dorpskerk bent u hiervoor van harte welkom in Ons Centrum