Sint Maarten, terugblik. Sint Maarten, terugblik.
Even een kleine terugblik op 11 november.
We mochten tussen de 180 en 200 kinderen verwelkomen bij de deur van de kerk. Een prachtig feest van lichtjes en van delen!
De kinderen kregen een verrassing mee in een gesloten envelop, deze mochten ze thuis open maken. In de envelop zat een briefje, een zweetbandje en een klein rolletje pepermunt. De brief gaf uitleg aan deze vreemde combinatie van spullen.
Tekst van de brief:
Hallo lampionloper,
Fijn dat je langs kwam in de Gorechtkerk, wij hebben genoten van de mooie liedjes en de creatieve lampionnen.
Zoals je waarschijnlijk wel weet is Sint Maarten een feest van delen en dit kan op heel veel manieren. Bijvoorbeeld door jezelf eens lekker in het zweet te werken, voor jezelf of voor een ander. Zo kun je laten zien waar jij goed in bent. Een “cool” snoepje hoort erbij, het is tenslotte Sint Maarten.
Zweetbandje om en gaan !

Heel veel plezier en een hartelijke groet vanuit de Gorechtkerk.

“JIJ BENT COOL”
EEN RONDJE RENNEN DOOR DE STRAAT
EEN VROLIJK DANSJE  ’s AVONDS LAAT
JE OUDERS HELPEN MET EEN KLUSJE
SAMEN MET JE BROER OF ZUSJE
OP DE MARKT EEN LIED GAAN ZINGEN
OP DE TRAMPOLINE 3 UUR SPRINGEN
VOOR DE BUURVROUW TASSEN DRAGEN
ZONDER DAT ZE DAT MOET VRAGEN
JE WORDT HEEL WARM MAAR NIET TE HEET
DAT KOMT DOOR GROTE DRUPPELS ZWEET
IN JE NEK EN OP JE SMOEL
VAN ZWETEN BLIJF JIJ LEKKER COOL !!!
”JIJ BENT COOL”

Ik wil graag de vrijwilligers bedanken die meegeholpen hebben, dat maakt het feest nog veel mooier.

Hartelijke groet, Anita Wildeboer-Bosker