Voor kinderen: kleurplaat Actie Vakantietas Voor kinderen: kleurplaat Actie Vakantietas
Sommige kinderen kunnen niet op vakantie, omdat hun ouders er geen geld voor hebben. Veel kerken in Nederland willen deze kinderen tóch een fijne vakantie geven. Daarom vullen ze rugzakjes vol met verrassingen, die aan de kinderen uitgedeeld worden. Onze kerk doet daar ook aan mee. Jij kunt helpen, op twee manieren. Hieronder lees je hoe!
 
  1. Je kunt samen met je ouders, buren of familie ook zo’n rugzakje vullen met leuke spullen. Je kunt een tasje meenemen in de kerkdienst op 27 juni en op 4 juli. Je kunt het tot 7 juli weer in de kerk inleveren. Hier lees je hoe dat gaat en wat je in het rugzakje kunt doen. 
  2. Je kunt ook meedoen door een kleurplaat of tekening te maken. Download >hier< de kleurplaat en maak ‘m zo mooi mogelijk. Je kunt je kleurplaat tot en met zondag 4 juli tijdens de kerkdienst inleveren. Het kan ook nog op woensdagochtend 7 juli tijdens de Open Kerk in de Gorechtkerk.
De tekeningen gaan mee in de rugzakjes. Zo kun jij het kind dat de rugzak krijgt een fijne zomervakantie toewensen. Je mag net zoveel kleurplaten inleveren als je wilt. Hoe meer kleurplaten, hoe meer kinderen we blij kunnen maken!
Belangrijk is dat je wél je voornaam en groetjes op de kleurplaat mag zetten, maar zet niet je achternaam en je adres erop, zodat niet iedereen precies weet wie jij bent.

Veel kleur- en tekenplezier!
 
terug