Stamppotbuffet World Servants Haren Stamppotbuffet World Servants Haren


Ook dit jaar organiseert World Servants Haren weer een stamppotbuffet!
Deze gezellige maaltijd met heerlijke stamppotten zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 17 februari 2024 in buurthuis de Mellenshorst aan de Waterhuizerweg 36 in Haren.

Vanaf 17:00 is de inloop en om 17:30 gaan we eten!
Hier kan je/u genieten van onbeperkt stamppot met heerlijke toppings.
De prijs is € 15,- per persoon en € 10,- voor kinderen onder de 12 jaar, beide is exclusief drankjes.
Bij aankomst kun je/kunt u contant of via een betaalverzoek betalen.
Het is belangrijk om je/u van tevoren aan te melden. Dit kan via https://forms.gle/ZAWcAUT3APQQz1go9, door een mailtje te sturen naar rozan@wsharen.nl of door Rozan te bellen/appen via 06-39244825.

Ook dit jaar kun je/u weer een weggeefticket kopen. Zo kunnen mensen die wel een avondje uit verdienen, gratis aanschuiven. Je/u kunt het ticket weggeven aan iemand die je/u zelf kent, en anders zullen wij iemand uitnodigen die gratis aan mag schuiven.
Maak je/maakt u zelf graag gebruik van een weggeefticket (bijvoorbeeld omdat het misschien financieel wat lastig is om te komen)? Van harte welkom om je/u aan te melden!

De opbrengst van het stamppotbuffet gaat naar World Servants.
World Servants organiseert werkvakanties in Nederland, Zuid-Amerika, Afrika en Azië. Samen met delokale gemeenschap bouwen jongeren aan bijvoorbeeld een school, kliniek of leefomgeving. Bouwt je/u ook mee aan verandering?
terug